top of page
  • martinssonfridaa

I helgen var det dags för final i Ponnycupen hoppning! Finalen gick av stapeln på Roo gård och det stod emellan Täby Ryttarsällskap, Hufvudsta Ridklubb och Nynäshamn Ridklubb. Det var en spännande tävling och det var inte avgjort förrän sista ryttaren hade ridit och Täby Ryttarsällskap tog hem en välförtjänt silvermedalj, stort Grattis!! Segern gick för andra året i rad till Hufvudsta Ridklubb och bronset gick till Nynäshamn Ridklubb.

I silverlaget red Leia Wemmergård, Julia Frisell, Agnes Elo, Amanda Palmqvist och Elsa Donner. En fantastisk laginsats hela säsongen och förutom de som red finalen så ingår även Isabella Ivansson, Hailey Högosta, Matilda Carlsson, Rebecca Åhström, Lova Hägglund och Matilda Heitmann som också varit med och bidraget fram till denna silvermedalj. Grymt jobbat tjejer, tack för denna underbara säsong!10 visningar0 kommentarer

I helgen har det varit dressyrtävling på Täby Ryttarcenter för både ponny och häst. Stort grattis till Täby Ryttarsällskaps alla duktiga ekipage! :)


Extra grattis till div 1 ponny som vann omgång 1! Elin Einerth, Elsa Boklund, Liv Näslund och Isabelle D'Alley red i laget.


Grattis Elsa Boklund och Plus som vann alla deras klasser!


Grattis till Nicole Crona och Emma Nykvist som placerade sig i MsvB:1!


Grattis Isabelle D'Alley till vinsten i MsvB:5!

23 visningar0 kommentarer
bottom of page