Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem


Täby Ryttarsällskap är en ideell förening som är verksam på Täby Ryttarcenter i Täby. För att kunna tillhandahålla och driva klubbens verksamhet är vi beroende av medlemsavgifterna från klubbens medlemmar.

Medlemskap i Täby Ryttarsällskap är obligatoriskt för alla som rider lektioner på ridskolan Täby Ryttarcenter och för dig som har häst/ponny uppstallad på Täby Ryttarcenter. Det gäller även dig som är medryttare eller liknande och därmed använder anläggningen. Medlemskapet gäller per kalenderår.

Medlemskap i Täby Ryttarsällskap löser du genom att betala in på klubbensPlusgiro 29 34 03-2 eller swish 123 263 06 63  . Kom ihåg att uppge namn och personnummer när du betalar. Är du ny medlem, maila även till This is a mailto link, med namn, personnummer och telefonnummer. Ange om du är ridskoleryttare eller privatryttare.

Senior: 450:-/år, Junior: 300:-/år (man är junior till och med det året man fyller 18)

Stödjande medlem: 250:-/år

 

Varmt välkommen som medlem i Täby Ryttarsällskap.

Föreningen på en av Sveriges modernaste ridanläggningar!

 

Klubben och ridskolan verkar i samarbete för kvalitativ ridutbildning i harmoni med hästens välmående, samt genomför tävlingar och andra aktiviteter.

Som medlem får du:

  • Tidningen Häst & Ryttare, 4 nummer per år (värde 300 kr), som ges ut av Svenska Ridsportförbundet och skickas till en person per hushåll
  • Delta i de aktiviteter som föreningen ordnar, allt från käpphästhoppning, Halloween-mys och filmkvällar till programridningar och mindre tävlingar. Se mer på klubbens hemsida och på anslagstavlor i stallet!
  • Erfarenhet av arbete med större tävlingar, samt andra evenemang
  • Delta i andra roliga aktiviteter som har med hästar att göra
Uppdaterad: 22 NOV 2017 12:27 Skribent: Margaretha Schmidt

Till vår facebooksida 

Våra fantastiska sponsorer till lag-SM


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Täby RS - Ridsport
Efraimsbergsvägen 7
18775 Täby

Besöksadress:
Efraimsbergsvägen 7
18775 Täby

Kontakt:
Tel: 0709527107
E-post: info@tabyryttarsalls...

Se all info